Recent blog posts

Posted by on in Seks-sr
Pre početka pisanja imao sam dilemu pod kojom kategorijom da svrstam ovaj tekst. Da li bi bilo primereno da ide pod kategoriju "ljubav" ili pod kategoriju "seks". Odlučio sam se za ovu drugu opciju iz razloga što je seks tokom civilizacije uvek bio odvojen od ljubavi. Još od 9. veka, sa pojavom prvih stihova ljubavne poezije, i kasnijom pojavom trubadura u 11. veku, ljubav je bila definisana kao isključivo emcionalno osećanje koje uzbuđuje ili is...

Četvrtina godine je iza nas. Horoskop može da vam pomogne da preispitate odluke o svim aspektima svog života i steknete uvid u ono što bi moglo da vas čeka u nastavku 2015. Stvari se veoma brzo dešavaju i ne čekaju naše poteze pa moramo da se trudimo i angažujemo. Živimo u stresnom vremenu kada su svi preoptrećeni, ali ova godina bi mogla da donese makar blago opuštanje. Horoskop će za većinu znakova preporučivati mir i tišinu, kao promenu u odnosu na prošlogodišnju buku i preangažovanost. Ipak, sami morate da izaberete prioritete, da im se posvetite i na njima pomno radite.

Posted by on in Zdravlje

Sigurno ste se mnogo puta zapitali kako to da se, uprkos dijetama koje sprovodite, tvrdokorne naslage masnoće ne tope sa pojedinih deova tela? Ili kako da uspete da se rešite izgleda „pomorandžine kore“ sa vaše kože?

 

Zbog brzine življenja dešava se da se ne posvećujemo dovoljno fizičkoj aktivnosti, vežbanju i zdravoj ishrani.Celulit i naslage masti na bokovima, butinama, zadnjici, unutrašnjim delovima nadlaktice i stomaku predstavljaju veliki problem i vrlo često se ne mogu potpuno odstraniti uprkos dijetama i fizičkoj aktivnosti. Svuda u svetu zaživeo je zahvat koji se zove ultrazvučna kavitacija. To je tretman kojim se možete na bezbolan način rešiti navedenih problema i koži možete vratiti zategnutost.

Posted by on in Vera
Razmišljajući o ovoj temi, početak teksta mi nikako nije padao na pamet, tako da sam se odlučio da taj posao formiranja uvoda urade reči iz Biblije, tačnije iz Jevandjelja po Mateju: "I ko ima vjere kao zrne gorušice reći će ovoj planini pomjeri se i pomjeriće se" (Jevanđelje po Mateju 17.4–12). Ove reči odlično ilustruju ono o čemu ću pisati. Samo na ovom mestu neću se zadržavati na svom ličnom viđenju vere i radosti koja ona nosi sa sobom već ć...