Recent blog posts

Posted by on in RRITJA
b2ap3_thumbnail_all_world_works_by_eye4d3sign-d60xe6i.jpg
Dëshirat janë të ndryshme   Pastaj dëgjuan zërin e Zotit Perëndi që shëtiste në kopsht në flladin e ditës; dhe burri e gruaja e tij u fshehën nga prania e Zotit Perëndi midis pemëve të kopshtit. Atëherë Zoti Perëndi thirri njeriun dhe i tha: "Ku je?". Ai u përgjigj: "Dëgjova zërin tënd në kopsht, dhe pata frikë sepse isha lakuriq dhe u fsheha". -Zanafilla 3:8-10   Të gjitha probleme e kësaj bote sot ndodhin për shkakun që njeriu nuk...

Posted by on in RRITJA
b2ap3_thumbnail_peaceful_beach_by_syntetyc-d3fyqyr.jpg
sfida e prioritetëve Dhe ai arriti deri në gjendjen kur ai dëshironte të mbushte barkun me lendet që hanin derrat, por askush nuk ia jepte. Atëherë erdhi në vete dhe tha: "A nuk janë dhjetra punëtorë mëditës të atit tim të ushqyer më mirë, kurse unë po vdes nga uria! Do të çohem dhe do të kthehem tek im atë... -Luka 15:16-18, përkthim Phillips   Në çfarë gjendje ne duhet të arrijmë? Në çfarë gjendje duhet të arrij unë që të jem gati për t...

Posted by on in RRITJA
b2ap3_thumbnail_Pretty-Flowers-Wallpaper-Background.jpg
Mësimi i dëshpërimit   O Perëndi, Ti je Perëndia im, unë të kërkoj në mëngjes; shpirti im është i etur për Ty; Ty të dëshiron mishi im në tokë të thatë dhe të djegur, pa ujë. -Psalmi 63:1   Vetëm pak veta nga ne janë përballur me etjen dhe urinë që rrezikon jetën. Duke menduar për etjen shumica prej nesh e imagjinojnë vetveten duke pritur për një orë të tërë për një pije freskuese në vapën e mësditës; duke folur për uri – mungesë të...

Posted by on in RRITJA
b2ap3_thumbnail_Love-Birds.jpg
Më shumë rreth drejtësisë Tërë urdhërimet e Tua janë të drejta. -Psalmi 119:172   Në predikimin e Krishtit drejtësia është më shumë sesa veç marrëdhënie të shëndetshme me Perëndinë. Ajo përmban edhe ngjajshmëri me Zotin në karakter. Kështu edhe pse në bekimin e katërt drejtësia, së pari, është diçka që duhet ta marrim në besim dhe në hirin e Zotit, dhe jo diçka që duhet ta fitojmë, ne akoma nuk kemi arritjen e plotë. Sepse njerëzit e dre...

Posted by on in RRITJA
b2ap3_thumbnail_amazing_pictur.jpg
Ungjilli i zbuluar "O ju të gjithë që keni etje, ejani tek ujërat, dhe ju që nuk keni para ejani, blini dhe hani! Ejani, blini pa para dhe pa paguar verë dhe qumësht!” -Isaia 55:1   Bekimi i katërt është një nga premtimet më të mëdha të Biblës. Ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi do të ngopen. Ky është një premtim i sigurt. Nuk është shkruar “ndoshta” do të ngopen por “do të ngopen”. Ky është lajmi i mirë që ndodhet në qendrën ...
Tagged in: etje isaia qumesht uri vere